Чути Часи ся змінили, стало легче жити, можна всьо зовбачити, можна всьо купити Відкрита на Захід широка дорога, люди повернулися до церкви, до Бога Молода держава кріпне з року в рік. Щезла Тимошенко, Янукович втік Ще москаль лютує то для нас біда, але й москалеві теж прийде п… Баби наші плідні, хлопи силу мають і ніяки вороги з нами не звладають Та тривожать нарід всякі баламути то там то сям в нашім краю всякі плітки чути. Кажут мою бабу поліцаї злапали що у Львові про наш ур’яд Щось нефайне ляпала. І що дурній бабі від ур’яду треба А я з того скористаю, звернуся до Неба слава ж тобі Сусе Христе не будемі Баба гризти. То мені приємно, то могло би бути - чути: Кажуть в Тернополі в церкві одній підсліпуватий піп Вдарив кадилом дяка по чолі аж той бідолага осліп А до розвалу влади старої дяк був голова колгоспу Не винуваті очі попові певно то кара Господа Щось у тім є і таке може бути - чути. Кажуть в долині за нашим селом сіло якесь Н.Л.О. Впав їх теріль коло ліса старого шкоди не наробив Вкрали правда бика в лісного тілько ся ріг лишив А участкового пам’яти звели й брізали гудзики чось на шинели Шо за колера? Чи може то бути – чути. Кажуть що Марічка народила трїню і дають їй в гривнах пенсію подвійну А продукти шлют їй з самої Канади і діти здорові і не мають вади. Молоком Канадским бахурів годуїш! Мої босі ходять чуєш чи не чуєш?! Шляк би тебе трафив. Як то може бути? – чути. Кажуть коло Львова є станція Дубляни і там потяг стримали гружений кайданами Певно москалі нас хтіли закувати, тре тоті кайдани полякам продати Кров би їх залєла! Чи то може бути – чути. Кажут на Самбірщині є село Підгайці і там хлопи викопали з динозаврів яйці. А японскі вчені будут пай платили щоби хлопи на ті яйці бабів насадили Тут пахне копійков, таке може бути – чути. Кажут що б’явився хлоп з двома кінцями і носить то диво помежи ногами. І ходить по селах і нарід дивує, зато йго вберають, платять і годують Скурвий син великий але справу знає, нащо має здібність на то налягає Шляк би його трафив! Чи то може бути? – чути. Кажуть папство римске сили добирає але й розуміє з нами не звладає Випустили булу гріхів нас позбавити, буде мо ся тішити, буде мо ся бавити Бо то нам приємно, і так має бути – чути. Нарід наш здоровий і люди веселі, най летять над нами миски та терелі На других планетах давно ся дивують ба то що за люди що біди не чують А самі міркують нас заполонити візьмем по сокирі, буде мо ся бити Баби наші моцні, хлопи як рекрути – чути. Щоби не робили, щоби не казали, а ми свою волю в боротьбі дістали Бо ми любим землю, бо ми любим працю а хто нас ворхобит того маєм в Сраці! Так було і буде бо так має бути – чути.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")