правди і добра на сторінках нашого я шукаймо родяться думки хтось з прапором іде - НЕ СПИ співаймо народ голодний в друге готовий іти в бій в бій лютий а де отаман його нема нині він пан підкутий гляньмо хто це ми нами наповнюють тюрми терпимо так ми в’янемо ні на себе не глянемо нам все одно 02.05.2012р.
Ех, сам пю, сам гуляю, сам з собою розмовляю.... Бачу ви виділили слово НЕ СПИ, тобто це зовсім не схоже до байдужого і сонного - "все одно", але це НЕ СПИ говорить про небайдужість до правди і добра оточуючого світу, а "все одно" - до зневіря, розчарування, при чому - нам, значить і розчарування у собі, чи не так? Поставте, якщо можна ще хоч декілька розділових знаків, щоб я краще Вас зрозумів...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")