У школі діти компас вчать.
Де південь, захід, схід.
На задній парті двоє сплять.
Рудий Мишко й сусід.
Мишка питає вчитель враз:
- Дійшло до тебе щось?
Якщо ти став лицем на схід, -
то ззаду в тебе що?
Той мовчки голову схилив.
Блідий, немов стіна:
- Ну, ззаду це. Ну, як його.
Там дірка у штанах.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")