Знов ніяк не хоче спати,
жде мала Настуся
Поки казку прочитає
ще одну бабуся.
- Ти чому не спиш, маленька? –
бабця прошептала. -
Я би вже на твому місці
дуже міцно б спала.
- Що ти, бабцю, не обманюй!
Як? Із твоїм зростом?
Ти б на мому місці в ліжку
не вмістилась просто.
І справді,як це бабуся цього не розуміє, а ще дорослою себе вважає
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")