Батько вчить малого сина: - Не лінуйсь, Іване! День і ніч працюй, учися. Чоловіком станеш! Ти, чим більш працюєш, синку, - тим будеш багатше. Будуть дім, автО і гроші – зовсім все інакше. Слухав дід оту розмову. Хитро мружив око. Каже: - Всяке може бути. Часом вийде боком. Більш працюєш, - більше маєш. Чув таке я, хлопче. Можеш мати купу грошей. Звісно, як захочеш. Десь в колгоспі, було діло. Ще при комуняках. Працювала більш за інших в нас руда коняка. Чоловіком, бач, не стала. В голові ні копу. Більше ж мав. То дурню ясно. Голова колгоспу.
Думка цікава і почасти навіть не гумористична, а життєва.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")