Добре й ситно попоївши, ліг собі Микола.
Каже жінці: - Мудра, певно, самка богомола.
Та сама собі шукає доброго партнера.
Щось не так, то взяла - з’їла свого кавалера.
Дикий світ. Ну що казати. Дурнів бачиш скільки!
Чоловік в сто раз мудріший має буть від жінки!
Вийшла з кухні враз дружина. Стала руки в боки:
- Хто б казав? Це ти мудріший? Хитрий лежебока.
Я і в школі краще вчилась. Вищих дві освіти!
В мене, бач, батьки розумні. Ерудити діти.
Ти забув: IQ у мене на порядок ліпше!
Заробляю, чоловіче, теж від тебе більше.
Той сміється: - Що кому лиш циганові сало.
Певно, я мудріш за тебе. Я женився вдало!
|