Так геніально мислять лише діти - на всеньку даль, глибінь, височину! Ну, хто б додумався ще посадити квіти в сніги, аби наблизити весну? Ще й ручаями чорнопуть не орано... Ще й ліс в передчутті завій завмер... Ох, весно красна, чи ж тобі не соромно ховатися десь в "африках" тепер? Ти ж бачиш - без наказу королівського на рюмсання зманіжених принцес, дитя пройшло ярами й перелісками, аби створити явне чудо-із-чудес! Весняночка у нас відважна, ох, яка: це ж поєдинок з часом сам на сам! Хай розгорілося лиш три-чотири вогника, того й достатньо відігрітись небесам. Прикрились ми "законами природи". мабуть, щоб мати виправдатись чим... Можливо ластівка одна весни й не робить, але й весні потрібен же зачин?! Оце дівча, без поклоніння містиці. (на мрії!) звільнить Всесвіт од завій. І недарма усі Дванадцять Місяців. прийшовши з казки аплодують їй.
Шановні побратими та посестри! Очевидно, розширення фото надто велике - не завантажується. Тому ласкаво прошу до мого фотоальбому, де ви зможете знайти і це фото, і картини Івана Марчука озвучені мною у попередніх віршах. Натхнення вам і фарту! Вітаю з весною!
Так все починається з малого, із струмка - ріка, із стежини дорога, із весни починається новий величний початок з нової сторінки світлого майбутнього... Нехай він завжди супроводжує вас, натхнення і фарту і вам бажаю
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")