Гітари струни я торкну,
І пісня ллється,наче річка.
Тебе кохаю я одну,
Дівчино- квіточко,Марічко.
Горянко ,дівчино кохана,
Куди поділась ти,куди?
Не знаю,де тебе шукати,
І де мені тебе знайти?
приспів.
Несіть птахи моє кохання,до тої,що в моїх думках,
Нехай всі мої сподівання,горять зірками в небесах,
Моя любов у її серці,нехай звучить,немов струна,
Летіть птахи ,летіть до неї,така на світі лиш одна.
А може був це тільки сон?
А може це гірке похмілля?
Забрала серце в свій полон,
І налила мені чар-зілля.
Готовий я весь світ зійти,
Щоб лиш зустрітися з тобою,
І щоб серця свої і долі,
Ми об”єднали назавжди.