Життя прекрасне… Воно чарує кожен день Дає нам нові почуття ,емоції,тривоги, а часом сльози,гіркоту страждань, але завжди повинні ми боротись, не падати, а гордо йти вперед. Життя коротке слід його любити, Ловити кожну мить цих відчуттів. Бо прийде час коли порветься нитка Мойри І ми не зможемо нічого вже змінить. Любіть життя,шануйте батька й матір Радійте перемогам всім своїм, Переступайте сміло перепони Й не сумнівайтеся в собі, навіть на мить……..
Саме головне що підкуплює ваша молодеча щирість почуттів, бажання добра , а я думаю складніші поетичні звороти прийдуть пізніше.Треба почитати вам трохи і Ліну Костенко, і на нашому сайті є багато хороших поетів, треба ще повчитися. Успіху !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")