Дуже дякую за коментар і пораду. Вірш написаний давно, коли ще не дуже звертала увагу на "правила" писання, а просто писала ,що душа підказує. Теперішні вірші пишу уважніше.
Вірш мені дуже сподобався і я, як старше покоління, його гарно сприймаю. Зверну Вашу увагу на наголоси. Ось наприклад: вИрій, тИші - це класичний наголос, але якщо Вам треба його змінити, то слід вказати наголосом чи великою буквою на потрібний Вам, правда, ці маніпуляції слід робити в крайньому випадку, бо так можна відмінити всі правила, краще вживати слова з правильним наголосом.
Дуже дякую за увагу до моїх віршів. Зараз так і роблю. Наголос має бути на "тишІ" Чомусь думалось, що це цілком зрозуміло. Радо прислухатимусь до ваших порад.
Наталочко, золотко! Як приємно, що ми і тут разом! Дякую за коментар і за оцінку!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")