Чуже Чужі вітри і протяги чужі, Чужі зітхання заходу і сходу. Не впасти б тільки на чужій межі, Й не вийти з дому в сіру непогоду… Чужі міста… І погляди чужі, Якісь чужі відхилені фіранки… Гілки дерев – як блискавки-ножі, Усе чуже: і вечори, і ранки… Чужі вуста… Чужі якісь вірші, Чужої пісні музика і ноти, І щось чуже у серці і в душі, І мед гіркий в чужі залитий соти… Усе чуже: і поле, і межа, Ця «чужина» так роздирає душу! І я сама у світі цім чужа… Отож, не жить, а виживати мушу…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")