Народилась на Хмельниччині. Більшу частину юності подорожувала по країнам колишнього СРСР, тривалий час жила в Словакії. Наразі осіла на Батьківщині. Займаюсь фітотерапією, діагностикою та масажами. І у вільний час – пишу вірші, оповідання. Улюблена письменниця – О.Кобилянська. Люблю Україну, хвилююсь за її майбутнє.
Сподіваюсь, мої твори будуть Вам до душі.
|