Іде дорогою сільською В хустинці чистій, як сльоза, Йде божевільна… Ця божевільна, В душі самотня, в житті одна. Підійде тихо: «Добридень» - скаже. - А що, сьогодні ви знов одні? І я одна – шепоче гірко,- У мене стіни і ті німі,… Я чую шелест калини в лузі, Сміється з кого руда сова, Чому зозуля весною в тузі, Пророчить довгі усім літа. Проте, чому сміється з мене, Юнак вродливий і дітвора? Я божевільна, я вільна, вільна!.. - А ви сьогодні, чому одна?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")