Мереживо із різних кольорів
Заплаче скрипкою,то краплями дощу,
то сипле бизками,співає водограєм.
Сплітається мереживом життя,
то біла смуга,то чорна наступає.
Додам ще трішки різних кольорів,
мій візерунок вичурно плететься.
Петелька до петлі,рядочок за рядком,
веселкой грає,музикою льється.
Печаль огОрне - темніють кольори.
потухне сонце,сховається за хмари.
А потім плавно в світлі перейде тони,
розсипавшись сузір"ями стожарів.
Над водоспадом провисає віадук,
дорога в"ється стрімко серпантином.
Боялась йти бо думала впаду,
та йшла,тримаючись за соломину.
Крізь призму днів прожитого життя,
де доля лінії писала на долоні.
Мереживо із різних кольорів,
щасливого і гіркого безсоння.
2015р.січень
Додав: luysik67 (12.01.2015)
| Автор: © Людмила
Розміщено на сторінці : Притула Людмила
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2934 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 11
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.