Дорогие друзья!
Обращаюсь к вам с просьбой помочь дорогому мне человеку,моей любимой и
родной сестренке, Голуб Ларисе. Случилась беда, ей поставили
неутешительный диагноз, и теперь на химиотерапию и лечение нужна
большая сумма денег. Если есть возможность, ПОМОГИТЕ.
Карточка Приватбанка 5168 7420 6202 9172 на имя Голуб Александра.
Заранее благодарны
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")