Друзі! Рада повідомити Вас, що нещодавно у мене з"явилась нова електронна збірка "Яблуко Афродіти".
З анотації:
"Мабуть, у кожному вірші криється маленька таємниця, казкова історія, що виникла в країні підсвідомості та дивними акварельними медами просочилась на папір.
Поезія – це феєрія мрій із відтінками чуттєвої стихії та терпким присмаком драми… У її царстві немає нічого неможливого, тим більше, якщо це любовно-еротична лірика.
Збірка «Яблуко Афродіти» - це 50 віршів про кохання, 50 історій, нашептаних прекрасними німфами вічнозеленого саду. Усі герої приховані під строкатими масками загадковості. Втім, їх ролі може зіграти будь-хто, потрібно лише покликати прудкого Пегаса та міцно триматися за віжки!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")