ОСІНЬ
Осінь в мене безмежно сумна.
За заплаканим склом вікна
Завивала вітрами холодними,
Зазвучала мотивами модними...
Діставала з душі,аж із дна
Монолог,що давно прихований.
Так давно,що й не снився вже снах...
Осінь в мене,нажаль, сумна...
То сніги то дощі у душі моїй.
Я до болю весни і тепла волію .
Тільки осінь моя не весна...
Слізьми рясно омила сповна
Долю - блудницю божевільную.
Боже! Вільна я! Нащо ж вільна я,
Як на косах вже мертва зима?..
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1015 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")