Сльоза,
Одна-єдина,
Скотилася і впала,
Коли я взнала,
Що ти пішов,
Що ти покинув...
І як я взнала?!
Вітри сказали...
Гіркий мій смуток,
Біль та печаль
Зв'язали руки.
Мене гойдав
На крилах білих
Холодний вітер
Він шепотів
На вухо тихо -
"Не вір, не вір ти"
"Не вір"- тремтів
Сивий туман
Мені в безсонні.
Не твій, зостав...
І мов той сніг
В теплій долоні
Розтало щастя,
Згасла надія...
Не вір, не твій ...
То тільки мрія...
Солодка мрія...
Пішов? Значить не твій.... Нічого й жаліти Оставив місце для надій, Що навіє свіжий вітер......
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")