У душі моїй ще по-осінньому не покроєно і не пошито. Магониточками- перепліточками я затримаю бабине літо. Я -бігцем...я -підстрибом..я -литимусь по доріжці золоченій...Воля!!! Підійматиму листя із шепоту дня, наче ноти розпечені з долу - їх підвішу на гілля акордами і під рухом крила диригента- сонцепроменя скісно -розбіленого - раптом теплі озвуться фрагменти. Вітер- шмигало вщухне здивовано, У кущах позаплутує свисти: -звідкіля ці мажорні мотиви взялись? -Звідки вруниться з гілок намисто?! І ніяк незбагне птах розкрилений одірвавшись од братнього гурту: _Може шлях до чужин - то пусте? - і тепер пощо крила трудити надурно? Третім оком начую, намацаю перезміни химерні природи і бабці на лавках обговорять мене- Ну, мовляв, нема більш роботи... От, що буде,коли я ітиму собі, осінь в теплі долоні збирати. І творити в душі нескінченні світи, і палити умовностей грати?:) А мені помагатимуть діти малі- підноситимуть листя уміло Те, що ми не такі, як вже звично усі вам, дорослі, яке кому діло?
|