Життя триває. Час говорить
Величчю Того, Котрий творить.
Глянь, як осені краса чарує.
Її нам Геній щедро дарує.
Він все на пості . Добре знає,
Що Словом - мудрістю спасає.
Дарує осінь після літа
І так все від початку світа.
Осінь, це не тільки погода.
Це також те, що бачиш в плодах.
Нам треба тільки зрозуміти
І тим, чим Він дарує, жити.
14.09.2008р.
|