Ви написали вірш так званим Александрійським віршем, де римування (аабб) з одинаковою кількістю складів і обов'язковим наголосом на останньому складі. Провірте склади і зрівняйте. Чудова наша ця весна, Бо всім кохання принесла, Два серця поєднала враз, Без непотрібних, сумних фраз. Без муки нема науки...
Миколко, якщо будеш наполегливим і матимеш добру волю до вдосконалення своїх творчих потенціалів - у тебе все вийде, ти молодець, що хочеш вчитися, і я переконана, що з тебе колись виросте справжній поет і сильний чоловік!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")