Літо. Сонце сліпуче.
Місто - пекло ядуче.
Небо. Там ні хмарини.
Треба зливу щоднини.
Квіти спраглі, понурі.
Вкриті пилом бордюри.
Не дороги - пательня.
Місто - справжня пустеля.
Раптом знявся гармидер.
Звідки галас? Дме вітер.
Дощ прямує стіною,
Живить місто водою.
Вогко. Ливень вщухає.
Душно. Жар не стухає.
Місто. Спека палюча.
Літо. Сонце жагуче.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 388 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")