Посивіли очі у
волошки,
Випивши свіженький
літній «фреш».
Посиди тут, біля річки
трошки.
Серце просить... Ну а
ти ідеш...
Знаєш, я не люблю твої
очі.
Серце більш любило
почуття...
Тому в час безсоння,
тиші й ночі
Вигадало дивні
відчуття.
Я собі навіюю щоденно,
Що страждаю, наче у
вогні.
Знаю, це брехня все.
Достеменно.
Ти ж ні разу не
з’явивсь вві сні...
Ти пробач за погляди і
очі,
Блідноту і рум’яність
лиця...
Знаєш, юні ці серця
дівочі –
Наче хащі джунглів без
кінця.
Не знайдеш ніколи там
дорогу,
А, тим більше,
почуттів сліди.
Лиш жінкам не треба
допомоги,
Адже джунглі зростили
вони...
|