|
Улюблений вірш "власного пера"
| |
InhearT
♂
| Date: Пн, 12.03.2012, 23:13 | Message # 1 |
| недавно мене запитали про те,який із написаних мною віршів подобається найбільше особисто мені..і це запитання поставило мене в тупик,бо ніколи раніше над цим не задумувався.. кілька днів думав про це,аж доки не вирішив,що в мене 2 улюблених віршів "власного виробництва" - "Таємничо-розкішні" та "Вірю(моя молитва)"...
а тепер цікаво спитати,який у кого улюблений твір "власного пера"?
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пн, 12.03.2012, 23:30 | Message # 2 |
| Не віршую, тож пишу щоби подякувати за цікаву тему. З нетерпінням чекатиму на відповіді поетів сайту. От тільки бажано щоби автори друкували повний текст твору. Можна й лінк додати на сторінку нашого сайту, щоби там прокоментувати вірш.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Вт, 13.03.2012, 00:13 | Message # 3 |
| радий,пане Василю,що сподобалась Вам моя ідея..)) і якщо кому цікаво,надисалю лінки на свої улюблені вірші "власного пера" http://virchi.pp.net.ua/publ/146-1-0-8650 - "Вірю(моя молитва)" http://virchi.pp.net.ua/publ/129-1-0-6513 - "Таємничо-розкішні"
Post edited by InhearT - Вт, 13.03.2012, 00:14 |
|
|
|
taisa75
♀
| Date: Вт, 13.03.2012, 13:52 | Message # 4 |
| У мене теж є свої "улюбленці":) Із останніх "Відьма" і "В мінорі".
Таїсія Цибульська
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Сб, 17.03.2012, 13:02 | Message # 5 |
| Давайте лінки та текст
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Alokum
♂
| Date: Ср, 21.03.2012, 23:30 | Message # 6 |
| В моїх зостаніх "Іскорка" і "Ніч" "Час",коротше всі гарні!
Ал=)
|
|
|
|
Alokum
♂
| Date: Вт, 27.03.2012, 16:57 | Message # 7 |
| Тепер писав прозою!Мені і брату подобається!
Ал=)
|
|
|
|
Asedo1949
♀
| Date: Ср, 28.03.2012, 00:30 | Message # 8 |
| Ви знаєте це для мене дуже важке завдання, бо всі мої вірші мені, як діти. Я їх переглядаю, справляю, дописую по мірі того, як набираюся досвіду, і мені чомусь здається, що найкращий мій вірш ще не написаний. Бажаю всім добра, і гарних віршів!
Господний дар- чистая душа !
|
|
|
|
|
malovana
♀
| Date: Вт, 25.09.2012, 16:22 | Message # 10 |
| Чи знаєш ти, як сильно в душу б'є безжальний дощ? Так, ніби він завжди чекав лише мене. А, як болить зимовий спокій нашого вікна Ніжно пастельний, як і твій улюблений Моне.
Океан Ельзи чи думав ти, що до дощу байдужа,
він не лякає, не пройма мене,
що погляд мій від болю тихо сушать
слова твої, лиш спогляну Моне?
я наче та картина відболіла:
туманне серце, голова ясна...
о скільки вже почула. прогоріло,
переболіло - як Моне жива,
і як Далі картини, що у русі:
не запитали, кажуть, - оживіть!
і я живу...
Моне й Далі, ми мусим,
нас не питають, просто кажуть - жить.
конструктивна критика вітається
|
|
|
|
Vitaliyovych
♂
| Date: Нд, 06.01.2013, 17:08 | Message # 11 |
| Paнняя вишня.
Вишня отцвела порой весенней Белый цвет по саду разбросав, Только цвет любви моей последний Не расцвел, к ногам твоим упав.
Вишня отцвела, а мне так горько, Не сказал тебе я нужных слов, Можешь всё простить,увы, но только Не приемлешь позднюю любовь!
Вишенька, подруженька,невеста, Почему роняешь свой наряд, Никогда не быть с тобой нам вместе, Поздняя любовь пришла в наш сад ?
Вишенька, подруженька, не каюсь, Что во мне бежит быстрее кровь, От судьбы-разлучницы пытаюсь Уберечь последнюю любовь !
Вишенька ,подруженька, невеста, О тебе я часто вижу сны, Будто мы опять с тобою вместе, Расцветаем теплым днём весны !
Вишенька подруженька,не верю, Что любви утерян сладкий плод, Может мы найдём свою потерю В это время, только через год ...
Вишня отцвела порой весенней, Ветер цвет по саду разбросал, Только цвет любви моей последней Не расцвёл , к ногам твоим упал...
Яковенко Виктор.
|
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Вт, 29.01.2013, 17:25 | Message # 12 |
| """ПСЕВДОКОРОЛЯМ!"""
КТО ВЫ ТАКИЕ,ЧТО-БЫ ПОКЛОНЯТСЯ ВАМ? ВЕДЬ ВЫ НЕ КНЯЗИ, НЕ ЦАРИ, НЕ БОГИ. ВЫ ПРАВИТЕ УПРЯЖКОЙ ИЗ РАБОВ, И СЛУЖАТ ВАМ ОНИ, ГОЛОДНЫЕ, УБОГИЕ.
ЗА НИТКИ ДЕРГАЕТЕ ИХ ТУДА,СЮДА ОНИ БЕЗМОЛВНО ТИХО ТЯНУТ ЭТУ НОШУ, ВСЁ ОБЕЩАНИЯМИ КОРМИТЕ, БРОНЯ, КОГДА-ТО ИЗМЕНИТЬ ИХ ЖИЗНЬ В ХОРОШУЮ.
МАРИОНЕТКАМИ ПРИХОДИТСЯ НАМ БЫТЬ, СОЦИАЛИЗМ...КАПИТАЛИЗМ... ОДНО И ТО-ЖЕ, КТО Ж ЭТО СМОЖЕТ ИЗМЕНИТЬ, ОСТАНОВИТЬ? ЛИШЬ НА ТЕБЯ ОДНА НАДЕЖДА, БОЖЕ!
Наталия Дутка-Хаммоуда.
У всьому світі хай спокійно діти сплять, І хай не будять їх ні танки, ні гармати, Хай їх оточує любов і благодать, А поруч з ними завжди будуть мама й тато. © 2014 Н. Хаммоуда
|
|
|
|
Мурашка
♀
| Date: Вт, 05.02.2013, 15:07 | Message # 13 |
| Я також притримуюсь думки,що найкращий мій вірш десь іще чекає зустрічі зі мною, але ,разом з тим, є такі,які написані давно,а пам"ятається кожен слово,тема цих віршів- "моє село"," моїй мамі", " рідному краю".
|
|
|
|
NazikFox
♂
| Date: Ср, 01.05.2013, 21:35 | Message # 14 |
| Я пил вино и всемдарил свой смех,
Я был шутом,но начужом балу.
Я тратил до копейкижизнь на тех,
Кто далеко меня имелввиду.
По жизни я всегдашагал смеясь,
Меняя роли,облики имаски.
Глупца играл и ролине стыдясь
с судьбою затевал япляски.
Я сцену под названьемжизнь
сыграл почти чтогениально.
Бить может позовутменя на бис
и стоя дружнозакричат мне браво.
|
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Пн, 10.06.2013, 11:17 | Message # 15 |
| Когда-то. Дурманом пьянящим манила, Сирень у окна твоего, Когда-то меня ты любила, А замуж идешь за него.
Чуть трону гитары я струны, И песня польётся сама, Теперь для него поёшь песни, Что пела тогда для меня.
И ласки твои, поцелуи, Теперь ты подаришь ему. Ты помнишь,"ЛЮБЛЮ", говорила, Когда-то ты мне одному.
А ты брат, ну что ты наделал? Увел ты ее, заманил, Она ведь меня лишь любила, Зачем ты мне сердце разбил?
Нет, я упрекать вас не буду, На вашем не встану пути, Её никогда не забуду, Попробуя счастье найти.
У всьому світі хай спокійно діти сплять, І хай не будять їх ні танки, ні гармати, Хай їх оточує любов і благодать, А поруч з ними завжди будуть мама й тато. © 2014 Н. Хаммоуда
|
|
|
|
|
|
|