Маленькі хлопчики й дівчатка
несуть букети квітів з маком,-
йдуть до церкви малюки.
Лунає дзвін:
«Дзень-дзень,тінь-тінь»,
у церкві двері.- навстіжки.
Співає хор на верхнім крилосі...
Душа без Бога вже стомилася,
прийшла до церкви відпочити
у тихій праведній молитві.
Пахне ладаном і смирною,
і прихожан дарують миром.
Квітує свято Маковія
і серпень вже звернув на осінь,
а люди моляться й говіють,
і благодаті в Бога просять.
|