Святий
(загадка)
Родився в Патарі Лікійській
Сімнадцять століттів тому,
Брав участь в соборі Нікейськім
За що честь і слава йому.
Життя присвятив своє Богу,
Творив для людей чудеса -
Таку собі вибрав дорогу
За що і попав в небеса!
Не раз виручав він із скрути
Торгівців і мандрівників
Та міг покровителем бути
Оббреханих і бідаків.
Як батько, сиріт і убогих
На істини шлях наставляв.
Заступник людей перед Богом,
Молитвами оздоровляв.
Добром, милосердям і світлом
Дорогу проклав собі в рай -
Любимець дітей всього світу,
Відомий святий
… (йалокиМ)
14.12.2012р. Пилип Тихий
|