Свічі вогник світлом грає.
Вже свячене на столі
Ароматом свят вдаряє.
Люди - не будьте сумні.
Голос дзвону своїм співом
Всім нам радість сповістив.
Небувалу і правдиву -
Воскрес Ісус щоб ти жив.
Гріб порожній. Нема тіла.
Ісус сказав смерті - НІ!
В вірі й правді наша сила.
На жаль, ми їх голодні.
Віра наша селективна.
Правда в правді не своя .
Всі живемо інтенсивно.
Для Бога, часу нема.
Тому сестро, друже, брате,
Припинімо інтерес.
Всім нам голосно співати,
Що ІСУС ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!
18.04.2009р.
|