Гарна, повчальна легенда, та все ж, Ви з таким же успіхом, могли написати не в стовпчик, а прозою, бо віршем це трудно назвати. Тепер щодо ярма. Я не знаю як там в інших країнах, але якби в них було все гарно, то вони б не бастували, але скажіть мені, будь ласка, коли українець жив без ярма?
Найкращі періоди для України, і коли вільні були, це за часів Богдана Хмельницького, та Сагайдачного. І мабуть через вогонь, і кров, через страждання, є надія що буде воля знов, нове сподівання.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")