Тепло сідає на обличчя. Очі міркують, хто тут пан. І так через тисячоріччя Ми є в родині християн.
То з Греції наша віра пливе Й ікони, на яких святі Вели нас у життя щасливе Християнської єдності.
Було колись і так є нині. Церковні хори гомонять І в чужині і в Україні. Ми на історичній драбині Стоїмо гідно, без проклять. Про це співати нам дитині. 30.09.2021р.
Так, я з Вами згідна "Ми на історичній драбині Стоїмо гідно," але чи без проклять, тут багато запитань. З повагою Чумак.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")