Відеовірш російською мовою див. тут: http://www.youtube.com/watch?v=tgcb4NwJOMY Прості питання Частина 1. Які очі в Бога? Скопичились хмари, та раптом крізь них Сяйнув промінь сонця, мов радісний сміх. "Дивись, - це Господь небеса освітив. Він нам посміхнувся і благословив". Допитливий хлопчик матусю спитав: "Які очі в Бога? Якби ж то я знав". "Їх колір - це неба лазурна блакить, Що часом грозою похмуро гримить, Надвечір росою на травах тримтить, І сонцем їх погляд прекрасний горить. Цей зір справедливий охоплює всіх, Усе помічає: і щедрість, і гріх. Глибоким і райдужним світлом повні, Вони нескінченні, безкраї вони. В них - шелехи листя і запахи квітів, В них - спогади чисті та мрії розлиті, В них - мамині пісні та сни нерозкриті, І ми, його діти, в очах цих відбиті". Задумався син та спитав маму знов: "А хто такий Бог?" "А БОГ Є ЛЮБОВ!" Простые вопросы. Часть 1. Какие у Бога глаза? Пронзительным светом скопление туч Залил жизнерадостный солнечный луч. "Смотри, - сам Господь нас с тобой посетил! И взглядом лучистым наш мир озарил". Сынишка спросил, указав в небеса: "Ты знаешь, какие у Бога глаза?" "Какие глаза? Это цвет бирюза. И утром роса - это Божья слеза, А сердится Он, значит, будет гроза. Как солнце прекрасны такие глаза! Они справедливо взирают на свет И всё замечают, хоть рядом их нет, Глубокой закатной лазурью полны, Они необъятны, бескрайни они: В них - шелест листвы и ночные огни, В них - запах травы и беспечные дни, В них - мамины песни и сладкие сны, И мы, Его дети, в них отражены". Задумался сын и спросил маму вновь: "А кто такой Бог?" "А БОГ ЕСТЬ ЛЮБОВЬ!" май 2009г.
|