В Преображенському Соборі Мого маленького містечка Є образ Сергія Святого, Йому щораз молюсь сердечно. Прошу його завжди за тебе: Від ворогів обороняти, Щоб чистим було твоє небо, В житті тобі лиш щастя мати. І від церковної лампади Запалюючи свою свічку, Прошу його, щоб Бога ради, Коханням запалив довічно! Запалюю свічу свою, Поруч палаючої доторкаюсь… Під образами я стою, В гріхах перед тобою каюсь!
Написано "простою і зрозумілою" мовою. "В Преображенському Соборі Мого маленького містечка..." А далі читаю і відчуваю, що це ніби мої слова і думки Ви записали і склали у вірш. Саме такі твори лишаються надовго у нашій душі.
Дякую Вам, Василю, за оцінку. А Собор обов*язково добудують в вашому містечку!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")