Забирайся!
Забирайся з моїх думок,
Утікай із моєї уяви!
Бо твій погляд – психічний шок,
Що роблю я уже не тямлю.
Забирайся назавжди із мрій,
Запали всі сліди за собою.
Може, й добре, що ти все ж не мій.
Ти як біль. Не порядок уже з головою.
Забирайся! І зникни, як дим.
І до сліз виїдай комусь очі…
Хоч не можу не дихати світом твоїм –
Відштовхни і піди. Я так хочу.
Забирайся від мене без слів,
Без усмішок твоїх незбагненних.
Утікай. Повертатись ніколи не смій,
Бо помреш від цілунків шалених.
Забирайся… Будь ласка, іди…
Якщо все те було лише грою.
Якщо ні – то пробач й обніми.
І назавжди я буду з тобою.
|