Танцюрист
І танцюй, ніби ти тут
сам,
Розкидай ти ногами ноти!
І хапай лиш руками дам –
Танцювати вони не проти.
І танцюй, як останній
раз,
Розгойдай дискотечну
тишу.
Це тобі не щасливий
вальс,
Уяви лише – це щось
більше.
І танцюй як шалений
бриз,
Розсипай тисячі усмішок.
І дивися на всіх, не
вниз.
Ти найкращий, веселий, інший…
І танцюй, ніби ти –
король.
Розбуди ти свою уяву.
Ти невпинний вершитель
доль.
І кричать усі тобі: «Браво!»
|