Леді
Йде красуня на вечірку,
Ніжки аж від вуха.
Макіяж – як в супер-зірки,
Компліменти слуха.
Нафарбовані очиська
Зірочками скачуть,
Декольте так
низько-низько,
Звіддаля побачиш.
Манікюри довжелезні
Із яскравим лаком…
І сережки величезні,
Все із шиком-смаком.
Сукня модна і шовкова,
З гарним візерунком.
Гарна пані, гонорова,
У руках із трунком.
На вечірці – оце леді!
Перша віп-персона.
Ну і хто б її не вгледів
–
Падає з балкона.
З-під руки у диво-пані
Песик виглядає.
Леді сповнена кохання,
Навсібіч моргає.
Але що це? Леді плаче.
Кожен зупинився...
Бо на сукню від Версаче
Песик спорожнився.
|