Ніби чорна вуаль...
Ніч і знову печаль.
Понад хмарами ангел літає.
Серед болю й невдач
Посумуй та не плач,
Повір, все погане минає.
В серці туга і щем,
Розпач, безліч проблем.
Але зорі і небо безкрає...
Сльоза - диво кристал,
Місяць - камінь-опал.
Посміхнись, нехай туга зникає.
|