Двоє лягають у ліжко – він та вона. Вона одягається і залізає під ковдру. Він питає - ти чого одяглася? Чує відповідь - аби ти мене роздягнув. Він відкидує ковдру і лізе усмішкою за її пазуху. Віднаходить там м’які та пружні почуття, ловить їх у свої глибокі долоні. Вона повільно обповзає його рухи, звиючись змійкою і тихенько шипить. Він смакує її шепотом прямо з вуст, що поцілунками застигають на його тілі… - І це все? - Так. Це все. Все, що може розірвати твою бурну фантазію на шматочки які я їстиму кожного разу коли ти будеш голодним. А на небі сяяло небо і місяць малював сонце шаленим блиском закоханих зірок. Ти не подумай нічого земного, тільки янгольський спів. Прислухайся і сам почуєш… почуєш з яким трепотом б’ється серце закоханих. - Одне? - Ні, єдине. - Господи, це неймовірно. - Вірно, люба, вірно – стрімко і впевнено, ніжно і м’яко, сильно і вперто, стримано і відверто… - Я та-ю-ю… - Літай, я тримаю – несу на крилах. - Колихаєш? - Так, кохаю. - Сильно? - Ні. - Безмежно? - Так, бентежно.
Посіялась тиша ледь чутними стонами – нотами, які музикою вириваються з надер душі назовні, наче рікою розливаються і живлять Рай.
|