Облизуючи твої губи Ковтаю присмак плоті, Яка по всюди… З трепетом Краплини п’є вологи. І мої малі, тендітні руки Ховають ніжність У твої долоні. Пасмами вкриваю вії - Бажаннями Нестримної повії, І розтікається на всю уяву, Збиваючи і ритм і риму!... Шалено п’яне і незриме. Тече під нами потом, Усмішкою схиляється на бік… І знов мене лоскочеш В реаліях пестливих снів. - Чого ти хочеш? - Менше слів. Замовкли. Тиша навкруги. У всіх безмежних очах ночі Подекуди сіяли зорі, Крутилися планети… І тільки ми літали, немов Загублені комети.
А тепер перечитай вголос, прислухайся до свого дихання і просто люби мене.
|