Ти чуєш? Ти чуєш тишу, яка в мені тріпоче серцем? Ти чуєш видих, що виринає із грудей? Ти чуєш? Там озерце народжує Життя… Ти чуєш, як я лягаю променем тривоги – Поклавши руки на живіт. В Божественній Любові творю Наш Світ – Новий, оновлений, безмежний, лілеяний, Бентежний не влізає в рамки й строки… Пологи. Ти чуєш, мій стан неперевершено глибокий Виношує Дитя? Я знаю, чуєш, як б’ться серце у Життя. Розгорни мене, мов ружу змочену росою, Таку м’яку на дотик, ніжну… Між пелюсточками-пеленами побачиш Рученьки малі, очиці світлі, як Небесні Кораблі… Ти чуєш, любий? Прошепочу у твоєму сні одну єдину мить, Вона зігріє радістю вуста твої, по справжньому Так защемить. Омитий щирими сльозами Згадаєш враз, як матері запалюють Зірки Увінчані святими небесами. В величній Славі Бога, уквітчана Вінком Я відкриваю Світ Утроби, для тебе, знов.
Дай мені руку, я покажу тобі Рай… Проведу крізь безмежний гай, розгорну небо подихом у м’якенькій хмарині, що послужить ліжечком Нашій Дитині.
Хотів, коли читав, сказати, може. інше, але два останні рядочки не дозволяють цього зробити... Заздрю щиро тому, хто має таку ДРУЖИНУ, адже в першу чергу ці рядки адресовані саме йому... Дякую.
А ви кажіть інше, коли маєте бажання. Приємно за заздрість, але не варто заздрити, краще у тій яка поруч вас творювати по-своєму "таку дружину", не таку, як я, а таку як ваша душа.Адже дружина це відблиск чоловічої душі. Дякую.
Я й сама собі дивуюся - невгамовно щаслива. Щастя наповнює мене, я виливаю його рядками і душами, а воно прибуває і захлинає мене своєю величною силою... І вам бажаю
запалюй в серці щастя мить нехай радістю горить , нехай палає любов у грудях із надією - завжди так буде !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")