Розбуди в мені ніч і я стану Зіркою. Втоплюся у ванні поглядом, Коли ти піднімеш очі до стелі. Просто розбуди мене, коли я захочу торкнутись думками твоїх густих вій. А коли настане день то витру промені сонця з твоїх щік - я поряд.
Дякую Андрію. Знаєш, ти дуже схожий на мого столоматолога Романа, це мені сказала твоя усмішка на фото і сорочка. До речі він родом десь з твоїх країв. Вибач вже, що на ти, так зручніше.
Втоплюся у ванні поглядом, коли ти піднімеш очі до стелі... У якій ванні втопиться героїня, у ванні чого? Давайте, Світлано, підказуйте хутчій, мені незрозумілому такому...
У його ванні хочу топитись разом і з ним... і рахувати себе на стелі порухом тіней казкової ночі.... Так зрозуміліше? Дуже дякую, що читаєте мене. Я вас - також, хоч не завжди лишаю коментар.
У щирості живе душа поета , що хоче всім віддати щоб раділи і були такі щасливі , але потреба ще почути в нас лишилася і хочемо щоб не тільки цей автор а інші поверталися . світили своїми віршами як подвигами , бо деколи треба себе перемогти , бо в душі буває так важко , але треба інших підтримувати , я думаю у цьому суть значення суті ЛЮДИНА !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")