Я хочу ще трішки, Ще трішки, будь ласка, Трепотом ніжним Приголуб мою ласку. Дай уміститись на твоїх Долонях Від п’яток до скроні, Звитись в тремтінні Нових відчуттів, Прогнутись, Як в полі колосся Рветься за виром Вітрів. Дай прозвучати Нотами пісні. Аби затремтіла Струна Й кинулась Світлом По небу, Як зірка нічна. Я хочу… Ще трішки… Будь ласка… Трепетом… Ніжним… Приголуб… Мою… Ласку… Пригуби, Як той келих Вина Непорочно Пречистую казку Випиту нами До дна. Обціловуй, Пестунчику, Кожен мій порух Маревом В лоні Без меж, Пий... Звабливо Збентежений Подих - Обожнюю. - Теж. - Я хочу ще трішки, - Ще трішки, будь ласка, - Трепетом ніжним - Приголуб мою ласку.
Я казку розказую тихим шорохом гаю в розмові листків і хмар, що у небі згубились від слів... Ти чуєш, я знаю. Здіймайся у вир, лети у теплі краї - до мене. Чекаю.
Всі почуття . Все тут є . І тому важко говорити коли авторка сама все каже так трепетно , ніжно , чисто , ласкаво . Прямо голубить словами . Від щирості ... просто немає слів ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")