В перистих сплетіннях дня і ночі ви маєте реальний шанс, дивитися у Божі очі вранішньо-вечірньої зорі
- Якби ж мені її ти дав Так просто переклав Із вуст в долоні, Якби в уяві малював Мудрі скроні… Якби лише прошепотів В думках мети, Не відриваючись летів У вранішні світи… Якби ти просто кинув Камінь по воді Тоді… Дозволь, її сповию Пеленами надії, мов дитя, Роститиму Любов у вірі , А ти іди з життя в життя І здійснюй свої мрії. Тільки пам’ятай – Куди підеш, туди і я. затіненою стороною твого перлинного буття. Не примусимо, невблаганно По волі серця і душі Я розділю кохання Якого вистачить для всіх. Якби ж мені її ти дав Так просто переклав Із вуст в долоні, Та ні, намалював Блиск в очах, у серці – гомін. Іди, не озирайся, Живи з собою, Зі мною розпрощайся.
- Ти – Диво Ти пташечка співуча, Ти ружа квітуча і пахуча…
- Та вже іди Не рви словами Паперові думи Я зовсім вже не та Яку колись пригубив… Сьогодні мене звати Самота.
- Ти – Диво Ти пташечка співуча, Ти ружа квітуча і пахуча… Голубка серця мого, Як небо голубого. І кров моя, голубко Голубина мов вода. Я йду, тільки пам’ятай – Де ти, там я.
Плакали закохані коло світанку ковтали сльози зрізані серпанком заходу біля самої ночі. І дивувалися люди.
- Сьогодні мене звати Самота - То ти для мене Нею стала? - Так. - Ти – Диво Ти пташечка співуча, Ти ружа квітуча і пахуча…
- Ти – Диво Ти пташечка співуча, Ти ружа квітуча і пахуча… Світлано, то справді написано про Вас, адже передати гаму почуттів та ще й так гарно!!!!!! Дуже цікавий твір! Дуже-дуже!!!!
У постійних пошуках . Ця авторка завжди десь чимось здивує . Бо така і різноманітна любов , різна і неповторна , завжди неповторна і є що цікаве для вивчення і пошуку чогось особливого !!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")