Дивний вітер віє з твого горизонту. Дивовижне сонце заглядає з твого космосу та прямісінько у мою душу. Неймовірний спокій колише думку мого сумління, і дощ… і дощ шепоче віями про тебе. На щастя. Усе щастя. На щастя розіп'яли Христа, влаштували світову війну, народилася я, народився ти… а потім ми зустрілися. Це чудо. Не всяке чудо триває так довго, як наше. Не всякому видінню люди вірять і поклоняються, наче Богу. Не всякій річці дано донести свої хвилі океану, аби не згубитись на шляху у безкрайому морю. Не всякій людині можна нести заважкий хрест. Хіба щастя це хрест? Можливо. Можливо більшість з людей просто не витримують щастя і скидають його у процесі, який називають кінець. Дивний вітер віє з твого горизонту, кличе за собою у ту первозданну Світлинь, яка витікає живою водою з надер твоїх. Торкаюсь рукою і розчиняюсь у ній – приємно. Виринаю, іду по воді і знов пірнаю, аби йти під нею, у ній і нарешті - над. Я поки тебе не бачу, але відчуваю. Сьогоднішнє дзеркало у моїй ванні сказало мені правду, ту яка долетить до людини протягом трьох років і стане найвизначнішою істиною епохи. Ти відслухаєш мене по свій бік, поки є ще боки, вірніше поки я тут, а ти – там. Хочу лишитись з тобою. Не проганяєш, але кажеш – йди, ще не пора. І я йду, тільки ти мене не відпускаєш. І не прошуся, і не вириваюсь. Бо зараз я увійшла туди, звідки не повертаються. Звідти не повертаються людьми. Звідти повертаються втіленням Бога. Одягаю на себе Любов і йду, цілуючи тебе до зустрічі. - Привіт. - Привіт. - Як справи? - Чудово. - Як життя? - Чудово. :) Але я скучив. - Знаю :). Я теж.
Заповнена до краю, хоча сама не знаю, де той край, почуттями, Любов'ю Вашої поетичної прози. Подібного ще не читала."Одягаю на себе Любов"..."Звідти повертаються втіленням Бога"...Щось неймовірне! Надзвичайне! І, однозначно, не на фізичному рівні.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")