Зібрати всі усмішки в світі, Все щастя зібрати в долоні Та підкинути радісним сміхом Над дахом батьківського дому.
Зібрати всі квіти на світі, Весь аромат у ніздрі зібрати Та підкинути райдужним цвітом Над дахом батьківської хати.
Просякнути любов’ю всі стіни й кімнати, Де поруч вікна стоїть невблаганно й чекає Засніжена долею турботлива мати, Крізь браму буденну дітей виглядає. Мовчки кажу про усе, Обіймаю. Моя люба, матусю, Вітаю.
Їй завтра виповниться 59років - чудовий вік, бо мами завжди молоді, як і діти - маленькі. Віка намалювала малюнок з квітами де ми вмісили ці слова. Наша бабуся Маргарита плакала сльозами, як горох і ми разом з нею. Ті великі сльозинки затікали в неймовірно красиві морщинки і там тріпотіли, повільно сповзаючи по підборіддю... Ми хапали поцілунками.... То виходить, що подарували їй сльози. Нехай наші мами плачуть тільки від Щастя.
|