Сльози – мої верболози, що схились сплетінням над обличчям рік
Вимов нарешті
те Слово, що лине від мене до Нього, вмоститьсяв долях скроплених росою соленого поту
байдужого болю.
Благаю, прошепочи
сплетіння тих літер, що вітром обженуть думки цілого світу, присядутьв душі, скраєчку край мозку, клубочок розів’ють,
затиснуть мотузку.
Будь ласка,
зігріту променем сонця підкинь мене понад хмарами високо, та так аби осіла на
байдужім віконці і трішки посиділа – послухалагомін. Невдовзі зістрибнула на заплакане обличчя, у рани пірнуланаповнені крові від болю…того болю що палить
журбоюі диким байдужим протиріччям.
Благаю, вимов нарешті те Слово, що обернеться голубом у моїх долонях на очах
людей чекаючих дива. Будь ласочка, вимов Слово, яке у муках для Тебе родила.
Весна тріпоче у
вереску птахів
Умитий бурульками
сідаєш читати
На лавочці край
рідної хати
Книжечку про
зимові палати.
Розгортаєш
сторіночку на заметілі,
Там грає
сопілочка в сніговім буревії,
Віддихує стиха
щічки порожевілі,
Мов яблука
соковито-поспілі.
Вимов нарешті те
Слово. І тої миті хай сповниться Воля Твоя оксамитова, запозичена золотом в
осені, Твоя Волязмочена літніми росами,
Воля Твоя протоптана ногами босими, оббитими до крові….
Будь ласка,
благаю промов Своє Слово, бо тоді наче Материнські груди молоком наповниться
Всесвіт Любові.
У моїй долоні,
ота маленька краплинка, яка стане Рікою; ота маленька піщинка, яка стане горою;
оте маленьке тепло, яке Сонцем зігріє сніжинку загублену у холоді коханого Зла.
Просто, я наївна…
і якщоогорнути Зло Любов’ю, то воно обов’язково стане частиною Добра.
Ти Сам мене вчив.
Тому не мовчи, вже не мовчи, роздери моє горло силою Мовчазної Волі, тільки
скажи, скажи Своє те Слово.
- Ти справді
наївна, юно Краплинко Моя, Зірочко Моя голубина… Розумієш, Ти Мій Всесвіт, Моє
Мовчання, Мої Слова. Те Слово Бог боїться казати про Тебе, радше мовчати у Твоїх
безмежно-добрих очах.
- Ну що ж , тоді
я плакатиму Щастям, аби кожна часточка Тебе залазила в людські душі -сльоза.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")