Вона сказала, що знайшла, Мені здавалось так було завжди. Одна душа до іншої приросла, І стали вже вони разом цвісти. І цвіт той, серцем сповнював добром, І небеса відкрилися для них. Я вдячна Господу, на щастя, це не сон, Вона з’явилась раз і назавжди...
|