Я все побачила, почула І чомусь здалося мені, Що я любов до вас відчула, Хоч бачила у далині. І Олексію, і Катрусі, Софійці, Віктору – усім! Я, перед Богом, вам клянуся, Щастя бажаю, від душі! Чомусь здається, я вас знаю, Дуже багато довгих літ. Від того щастя, що впізнаю, Для мене, кращим стає світ.
Катерино, дякую!Гарні слова і я розумію їхній зміст.По великому рахунку, це не скільки презентація, як зустріч друзів, яким гарно і комфортно бути разом.
Гарна атмосфера панувала, товариська, творча, поетична. Рідко випадає таке щастя провести своє свято у колі друзів. Вітаю Вас, Олексію, з поетичним первістком. Успіху і наснаги. Глибока, душевна у Вас поезія.
Катруся - це я вам усім дякую, своє присутністю створили чудову атмосферу.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")