Колишися, колисонько, із дуба, із дуба.
Колишися в колисонці, дитиночко люба.
(З колискової)
Колишися, колисонько, з горіха, з горіха,
Колишеться в колисонці мамина потіха.
Колишися, колисонько, з калини, з калини,
Нехай буде щастя-доля доні-дитини.
Колишися, колисонько, вербова, вербова,
Нехай росте моя доня прихильна до слова.
|