Знов журба - не б'ється серце,
Десь сховалося за груди.
Ти відчув сьогодні вперше,
Що любов живе у скруті.
І струмок весь замулився,
І душа живе у тузі.
Ти один на сам лишився,
І живеш тепер в розлуці.
Та любов блукає світом,
Не добратися до зірки.
Бо той шлях обклали митом,
Я пишу про це вам тільки…
|