Печаль
і біль - мов перехрестя, коли серденько
чує біль.
Так
ти була мені рідненька? Чи від кохання тільки слід?
Для
чого в небі були зорі, такі красиві в темноті,
Без
тебе в день не бачу сонця, живу один у сліпоті.
Давно
зачинене віконце і духота іде від стін.
Розлука
вже в гаю сміється, бо від кохання тільки тінь.
|