Класичні присмерки. Я - вулицею. Ряд пап'є-маше. Собаки-знайденці і діти- без вісті- громади. Біг борди в гуморі, Я - коліями, Стяг мандрівників, вокзали жалісні. Із грязі - Святості принади. Повітря кабельне. Я-блискавками. Соти-ліхтарі. Любов у розтині - У роздріб. Ціни - правомірні. Глухі кути. Дзвенять. Я - митницею - Здобич у таксі. І, як завжди, - своя, Тутешня, Як Закономірне.
|